“Йонайко” ООД – град Стара Загора е сред водещите фирми в търговията с препарати за растителна защита, торове, семена и препарати за дезинфекция, дезинсекция и дератизация – ДДД.Фирмата има дългогодишна история.Възниква като колективна фирма на граждани без държавно и общинско участие през 1991г..След промяна на Търговския закон, Дружеството променя името си на СД “Йонайко – Найденов съдружие”.В края на 2001г. се преобразува в “Йонайко” ООД.Във фирмата са обособени няколко отдела: Финансово – Счетоводен, Търговски и отдел “Дезинфекция , Дезинсекция, Дератизация и Фумигация”.

“Йонайко” ООД работи с всички вносители на препарати на BASF, “Суммит Агро България”, BAYER, “Еуралис”, “Пионер” и други световно известни производители.Предлага продукти на заводите “Неохим” АД – гр.Димитровград и “Агрополихим” АД – гр.Девня. Над 25 години, откакто присъства на пазара фирмата се е наложила като предпочитан партньор, разполагащ с необходимия капацитет от отлични специалисти, които са отговорни, отзивчиви и компетентни в своята област.Дружеството притежава всички необходими технически средства и възможности, за да участва в търгове, конкурси, обществени поръчки.

“Йонайко” ООД е член на Българската Асоциация по Пест Контрол, член е на Българската Асоциация по Растителна Защита и Европейската Асоциация по Пест Контрол /СЕРА/ и е лицензирано в извършването на услуги по фумигация, дезинсекция, дератизация на земеделска продукция, складове, силози и други.Дружеството е сертифицирано по ИСО.Извършваните услуги са с високо качество се осъществяват от професионални фумигатори и дезинфектори. Работи се със съвременна техника и технологии като фирмата се стреми към висок стандарт на услугите, щадящи здравето на хората и запазване на екологичния баланс в природата.

Партнирайки с “Йонайко” ООД Вие имате гаранция, че качеството на работата ще бъде на европейско ниво

С посещаването на този сайт приемате използването на "бисквитки", за да ви предложим най-добрите възможни услуги.