"ЙОНАЙКО" ООД - гр. Стара Загора е лицензирано дружество за търговия с препарати за растителна защита, торове, семена и услуги. Фирмата е основана през 1992 година и има водещи позиции на пазара на агро- лрепарати и на пазара за услуги по дезинфекция, дезинсекция, дератизация, дезакаризация и фумигация. Разполага с необходимия потенциал от отлични специалисти-агрономи и дезинфектори и фумигатори, с доказани професионални качества, както и с много добри материално-технически възможности за изпълнение на големи обществени поръчки.

Дружество “ФЕРМЕР-2000” ЕООД, град Стара Загора от три години поддържа добри търговски отношения с “ЙОНАЙКО” ООД, гр. Стара Загора.

Фирмата има дванадесет годишен опит и водеща позиция на пазара в търговията с растително - защитни препарати, семена и торове. Доказала се е като добър и коректен партньор, професионалист не само като дристрибутор на препарати и семена на водещи чуждестранни фирими, но и на практика, като отличен специалист в лицето на своите високо квалифицирани служители - агрономи, които дават възможно най - добрите препоръки и съвети в избора и влагането на даден препарат или посевен материал.

"Йонако" ЕООД - гр. Стара Загора е лицензирано дружество за търговия с препарати за растителна защита, торове и семена. Фирмата е основана през 1994 година и има водещи позиции на пазара на семена и агро-препарати. Основен дистрибутор е на продуктите на "СУММИТ АГРО", "БАЙЕР", "МОНСАНТО", „PAU SEMENCES” , „PIONEER” и други световноизвестни производители. Разполага с необходимия потенциал от отлични специалисти-агрономи с доказани професионални качества, както и с много добри материално-технически възможности за изпълнение на големи обществени поръчки.

Йонайко” ООД е сред водещите фирми в търговията е препарати за растителна защита, торове и семена. През единадесетте години, откакто присъства на пазара с агропродукти се е наложила като предпочитан партньор сред фермери и фирми, както за региона, така и за цялата страна. Работи с всички вносители на РЗ препарати и е официален дистрибутор на BASF, СУММИТ АГРО, BAYER и други световно известни производители.

Фирма “Гайтек Олива“ ООД гр. Стара Загора поддържа професионални отношения с ”Йонайко“ ООД гр. Стара Загора. Избрахме да работим с дружеството, тъй като от многогодишната ни съвмесна дейност се доказаха като един изключителено коректен и лоялен партньор.

С посещаването на този сайт приемате използването на "бисквитки", за да ви предложим най-добрите възможни услуги.