Дружество “ФЕРМЕР-2000” ЕООД, град Стара Загора от три години поддържа добри търговски отношения с “ЙОНАЙКО” ООД, гр. Стара Загора.

Фирмата има дванадесет годишен опит и водеща позиция на пазара в търговията с растително - защитни препарати, семена и торове. Доказала се е като добър и коректен партньор, професионалист не само като дристрибутор на препарати и семена на водещи чуждестранни фирими, но и на практика, като отличен специалист в лицето на своите високо квалифицирани служители - агрономи, които дават възможно най - добрите препоръки и съвети в избора и влагането на даден препарат или посевен материал.

ЙОНАЙКО” ООД, гр. Стара Загора, е една от първите и водещи в страната, която тясно се е специализирала в извършването на строго специфична дейност, а именно: фумигация на продукция и влажна дезинсекция на всякакъв вид складови помещения, като издава всички необходими сертификати и документи след приключване на обработките.

За “ФЕРМЕР - 2000” ЕООД, гр. Стара Загора е удоволствие да поддържа контакти с “ЙОНАЙКО” ООД, като се надяваме занапред на съвместна и коректна работа.

 Фермер-2000” ЕООД, гр. Стара Загора

С посещаването на този сайт приемате използването на "бисквитки", за да ви предложим най-добрите възможни услуги.